Om Oss

Musikkoperatørene (forkortet MO) ble etablert i 1995 og er et salgskontor/distributør for ca. 30 store / middelstore og 200 små norske plateselskaper. MO er en av platebransjens svært få norskeide distributører og vår målsetning er å være best på norsk musikk!

MO er den største uavhengige distributøren i Norge. Til sammen tilbyr vi rundt 9.000 norske titler på CD og vinyl. I tillegg importerer vi de tyske kvalitetslabelene ECM og ACT med tilsammen ca. 1500 titler. De viktigste eksport-markedene våre er vest-Europa, USA, Skandinavia, Japan, Hong Kong, sør-Korea og Taiwan. Den fysiske varehåndteringen skjer fra Diskos Distribusjon AS (Rjukan) og skjer i samarbeid med Kirkelig Kulturverksted, Bare Bra Musikk/Tylden, Voices Music Entertainment og Indie Distribution.

Vi dekker hele det norske platemarkedet, slik som faghandel (kjedene og frittstående butikker)nettbutikker (CDON.com, Platekompaniet.no, m.fl.) grossister (som selger videre til små platebutikker, bensinstasjoner,  andre rack-kunder) og andre steder det selges musikk.
I tillegg tilbyr vi gjennom Phonofile digital distribusjon til iTunes, Wimp, Spotify og andre nedlastnings- og strømmetjenester. Vi har kontorer i Pløens gate 1 i Oslo sentrum.